Locatie

Buitengewoon wonen in Buitenhof

Sloepenhaven Buitenhof Lelystad

Sluiswachter ligt straks aan de nieuwe sloepenhaven, die verbonden is met de Oostervaart. Met je bootje vaar je zo het Markermeer op. Je woont hier aan de groene rand van Lelystad, maar profiteert van goede verbindingen met het stadshart. In Sluiswachter woon je daarmee rustig, maar niet veraf.

Alles dichtbij

Als hoofdstad van Flevoland beschikt Lelystad over een compleet aanbod op het gebied van  winkelen, uitgaan, sport, cultuur en zorg. Niet alleen met de auto maar ook met de fiets is alles in korte tijd bereikbaar. Ook liefhebbers van wandelen en fietsen zitten hier goed. Lelystad en omgeving telt tal van mooie wandel- en fietsroutes. En wat dacht je van een dagje wandelen en wild spotten in Natuurpark Lelystad?

Bereikbaarheid

  • Vlakbij het centrum van Lelystad

    Via de A6 ben je binnen drie kwartier in Amsterdam, Utrecht of Zwolle. Vanaf Sluiswachter is het maar een klein eindje rijden naar de oprit van de A6. Wil jij rustig en comfortabel wonen, niet ver van het centrum van Lelystad? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een appartement in Sluiswachter.